ZUSTAINABOX

Duurzame apps. Heb jij ze al ontdekt? Je App of Google Play Store worden er steeds meer mee gevuld. Apps voor een groener en bewuster leven. Zo kan je je dagelijkse leven in een vingerklik een groene touch up geven. Ideaal! Zo hoef jij jezelf niet door de jungle van informatie overload heen te worstelen, maar heb je altijd een bups aan duurzame kennis in je broekzak. Om te voorkomen dat je in de wirwar van duurzame apps verdwaald, maken we je graag wegwijs door met een tiental tips te komen. Klik op de foto hiernaast en downloaden maar!

Let's get substainable!

Duurzame apps, ‘groene’ hulp binnen handbereik

Apps voor een duurzamer leven zijn mega populair. Op steeds meer smartphones hebben ze een steady plek weten te veroveren. Niet zo gek als je je bedenkt dat het een superhandige manier is om altijd en overal informatie en praktische tips binnen handbereik te hebben. Wat te denken van een groene app vol tips om erachter te komen of je verzorgingsproducten microbeats bevatten. Of een duurzame app die tijdens het doen van de boodschappen voor je checkt wat de footprint is van product ‘X’ op mens en milieu.

De keuze is reuze als je kijkt naar de overload aan duurzame apps die voor digitaal voor het oprapen liggen. En dan zijn ze negen van de tien keer ook nog eens gratis te downloaden.

Push that botton!