GREEN OFFICE: een echte ont-moetingsplek

 

Green Office PXL op de 7de verdieping van de studententoren, blok F Elfde Liniestraat, is een plaats waar je helemaal student mag zijn: je kan er studeren met je vrienden of nieuwe vrienden maken, je kan er hangen in de zetel zonder dat je mama vraagt of je daar de tijd wel voor hebt of zonder dat je eerst een huishoudelijke taak moet doen, je kan er een dartspijltje gooien, muziek delen of je een kriek lachen om een filmpje of gewoon uit de ramen turen in de verte of de ‘spa-bruis’ die onze campus bij momenten is aan de voet van de toren zien, maar ook als je graag even alleen wil zijn hebben we een plekje voor jou. Het is een plek voor de kot en niet-kot studenten waar wat minder moet en best veel mag, een echte ‘ont-moetingsplek *.

We kleden de plek in op duurzame wijze: recyclage en hergebruik zijn de sleutelwoorden, geen plaatje uit de boekjes maar een gezellige, warme plek waar je graag weer naartoe komt, circulariteit ten top. Het wordt een beetje ‘thuis zoals bij bomma’ maar ook een beetje ‘de huiskamer van de Big Bang Theory’.

Voorlopig zijn de openingsuren beperkt maar wat niet is kan nog komen. Je kan ons ook altijd een mailtje sturen met je specifieke vraag: wil je een vergadering of groepswerk plannen op een moment dat we niet open zijn, stuur een berichtje of mailtje en we kijken wat er kan.  

*Er mag veel maar we hebben ook huisregels, Green Office is geen ‘demolition room’ 😊   

Chess & Chill room

Study & Still room

What a view!!!